ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργαζομένων στο Φυσικό Αέριο (ΠΣΕΦΑ) εκπροσωπεί τους εργαζομένους που απασχολούνται στη ΔΕΣΦΑ Α.Ε. μέσω εργολάβων. Πρόκειται για προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων (διοικητικών, οικονομικών και τεχνικών εξειδικευμένων σε θέματα Φυσικού Αερίου) που αποτελούν το 62% του ανθρώπινου δυναμικού του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φ.Α. Διαθέτουν επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία και προσφέρουν τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων της Εταιρίας.

Σήμερα βρισκόμαστε λίγο πριν την ολοκλήρωση της πώλησης του 66% της Εταιρίας και μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί εχέγγυα για το μέλλον των 350 εργαζομένων, η πλειοψηφία των οποίων εργάζονται πλέον των 10 ετών σε αυτήν την Εταιρία με συμβάσεις μέσω τρίτων.

Αναγνωρίζουμε πως σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα οφείλουμε όλοι να προσπαθούμε και να παλεύουμε για το καλύτερο. Οι αλλαγές που θα επέλθουν με την έλευση και ανάληψη καθηκόντων από τον Ιδιώτη, δυναμιτίζει την ήδη επιβαρυμένη εργασιακή ισορροπία σε μια Εταιρία που αποτελεί Εθνική υποδομή και περιουσία της χώρας.

Εν όψει, λοιπόν, του ερχομού ενός επενδυτή, θεωρούμε απαραίτητη και την εξασφάλιση των ανθρώπων που όλα αυτά τα χρόνια συμβάλλουν στην ποιότητα και στα μεγέθη που παρουσιάζει σήμερα η Εταιρία και που θα κληθούν να συνεχίσουν να συμβάλλουν στην ανάπτυξή της.

Στο όνομα αυτών των ανθρώπων και προς όφελός τους οι διεκδικήσεις μας είναι δίκαιες και επίκαιρες. Πιστεύουμε ότι εάν γίνουν ειλικρινείς προσπάθειες, είναι δυνατόν να επιτευχθεί η βέλτιστη λύση, η οποία γνωρίζουμε ότι εναπόκειται πλέον στην πολιτική βούληση.


ΣΩΜΑ

  1. Πρόεδρος: Μαρία Κοτρώνη
  2. Αντιπρόεδρος: Δαμιανός Ανδρονικίδης
  3. Γραμματέας: Μαρία Ρεκλείτου
  4. Ταμίας: Χαράλαμπος Νεοχωρίτης
  5. Αν. Γραμματέας: Λεωνίδας Παπαδάκος

email: dspsefa@gmail.com

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΣΕΦΑ 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΠΣΕΦΑ 

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Π.Ο.Ε.)

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ


Χρήσιμα LINK: