Νέα - Ειδήσεις


Η κατάργηση της διάταξης για την αιτιολογημένη απόλυση και του νόμου για τη συνευθύνη εργολάβου και αναθέτοντος το έργο γκρεμίζει ακόμα και τα ελάχιστα καταφύγια προστασίας των εργαζομένων απέναντι σε αυθαίρετες πρακτικές.

Την έγκρισή της έδωσε η ΡΑΕ με απόφασή της που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια σχετικά με το απαιτούμενο έσοδο των δραστηριοτήτων Μεταφοράς και ΥΦΑ για την Ρυθμιστική Περίοδο 2019-2022 και των τιμολογίων χρήσης που υπέβαλε ο ΔΕΣΦΑ.

To ΣΕΦΑ-ΔΕΠΑ καταγγέλλει τις πρακτικές εκφοβισμού απέναντι σε εργαζόμενους που ασκούν το δικαίωμά τους να λένε τη γνώμη τους για τα θέματα που τους αφορούν.

Στις 10 Ιούνη 1944 οι Ναζί εισέρχονται στο χωριό του Διστόμου και αρχίζουν να σκοτώνουν αδιακρίτως όσους έβρισκαν στο χωριό. Ήταν τόσο μεγάλη η μανία τους που δεν έκαναν εξαιρέσεις σε παιδιά και ηλικιωμένους. Τις γυναίκες δε, τις βίαζαν πριν τις σκοτώσουν. Σταμάτησαν όταν νύχτωσε καίγοντας όλα τα σπίτια του χωριού. Οι νεκροί έφτασαν τους 228, ενώ...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης ζήτησε την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΠΑ Δημήτρη Τζώρτζη, αποδίδοντάς του ευθύνες για τη δρομολόγηση νομικών κινήσεων (αγωγή εκ μέρους των εργολαβικών εταιρειών) εναντίον της συνεχιζόμενης απεργίας των εργαζομένων της επιχείρησης.