ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

2020-01-09

Στη συνεδρίαση που πραγματοποίησε το ΔΣ του ΠΣΕΦΑ την Παρασκευή 03/01/2020 έκρινε αναγκαίο και αποφάσισε ομόφωνα τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών του την Πέμτπτη 09 Ιανουαρίου 2020 ώρα 13:00 μμ στην αίθουσα συνελεύσεων των εγκαταστάσεων στο Πάτημα Ελευσίνας αυτοπροσώπως για τα μέλη Ρεβυθούσας, Πατήματος και Κεντρικών Γραφείων. Για τα μέλη Σπαθοβουνίου, Αμπελιάς, Νέας Μεσήμβριας, Σιδηροκάστρου και Ξάνθης η συμμετοχή θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης.

Θέματα: 

Α. Ενημέρωση από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΕΦΑ για όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε την 17/12/2019 με τη Διοίκηση,

Β. Λήψη αποφάσεων σχετικές με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν μετά την εν λόγω συνάντηση σχετικά με τη διαδικασία αξιολόγησης: ψηφοφορία για τη στάση και τις δράσεις του Σωματείου στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Δικαίωμα να τοποθετηθούν και να ψηφίσουν θα έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη έως το α' εξάμηνο 2019. 

 Η μετακίνηση από τα Κεντρικά Γραφεία θα γίνει με λεωφορείο που θα αναχωρήσει στις 12:15 πμ και θα επιστρέψει στις 16:00-16:30 μμ. Ο τρόπος και η ώρα μετακίνησης από τη Ν. Ρεβυθούσα θα ανακοινωθεί κατόπιν συνεννόησης με τους κατά τόπους συναδέλφους. 

Συνάδελφοι, το ΔΣ του ΠΣΕΦΑ κρίνει ότι η περίοδος που διανύουμε είναι από τις κρισιμότερες της εργασιακής μας πορείας στη ΔΕΣΦΑ Α.Ε. ως εργολαβικοί εργαζόμενοι. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να ενημερωθούν και να έχουν λόγο όλοι, τόσο εκφράζοντας τις θέσεις του ο καθένας ενώπιον των συναδέλφων, όσο και έχοντας τη δυνατότητα διατύπωσης και συμμετοχής στα ψηφίσματα που θα ορίσουν τις δράσεις του συνόλου. Οι αποφάσεις της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης δεσμεύουν το σύνολο των εργολαβικών του ΔΕΣΦΑ και όπως συνέβη και στην τελευταία Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΠΣΕΦΑ, οι αποφάσεις διαμορφώνονται και λαμβάνονται από τα μέλη. 

Η αδιαμφισβήτητη αυτή θέση του Σωματείου μας καθιστά απαραίτητη τη συμμετοχή όλων.

Για το ΔΣ του ΠΣΕΦΑ