ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ: Στάση εργασίας 14.2.2019

2019-02-13

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης των Σωματείων των Εργαζομένων του ομίλου της ΔΕΠΑ, προσκυρώσουμε για αύριο 14.02.2019 ημέρα Πέμπτη, τετράωρη στάση εργασίας κατά τις ώρες 12:00μμ με 16:00μμ με ταυτόχρονη παράσταση όλων των εργαζομένων στο Υπουργείο Ενέργειας, με τα παρακάτω αιτήματα:

  • Την άμεση γνωστοποίηση του περιεχομένου του νομοσχεδίου στους θεσμικούς εκπροσώπους των εργαζομένων και την άμεση έναρξη πραγματικού διαλόγου για το εργασιακό μέλλον ΟΛΩΝ των εργαζομένων εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου πριν από την κατάθεση του νομοσχεδίου
  • Την κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων της ΔΕΠΑ Α.Ε. και των θυγατρικών της και τη σύναψη άμεσων εργασιακών σχέσεων, με αναγνώριση της σχετικής προϋπηρεσίας των συμβασιούχων συναδέλφων μας στα διάδοχα σχήματα που θα προκύψουν.
  • Την αποκατάσταση της εργασιακής κανονικότητας και ειρήνης με την υπογραφή της νέας Ε.Σ.Σ.Ε. 2019 στην ΕΔΑ Αττικής και επαναφορά σε ισχύ της υπογραφείσας Ε.Σ.Σ.Ε. την ΔΕΔΑ Α.Ε.

Επιπρόσθετα επισυνάπτουμε προς ενημέρωση σας τις θέσεις και προτάσεις μας όπως αυτές έχουν κατατεθεί τόσο στο Υπουργείο Ενέργειας όσο και στους αρμόδιους φορείς.

Η καθολική συμμετοχή στην αυριανή στάση εργασίας καθώς και η παράσταση ΟΛΩΝ ΜΑΣ στο Υπουργείο Ενέργειας είναι επιβεβλημένη προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε νεότερη εξέλιξη.