Απεργία εργαζομένων στο φυσικό αέριο

2019-03-01

24ωρη προειδοποιητική απεργία πραγματοποιεί σήμερα, Παρασκευή 1η Μαρτίου, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στο Φυσικό Αέριο, με αίτημα την άμεση ένταξη των εργαζομένων στη ΔΕΣΦΑ Α.Ε.

Στην ανακοίνωση του Συλλόγου, μεταξύ άλλων, αναφέρεται:

"Για την Κυβέρνηση είναι η στιγμή να αποδείξει αν πραγματικά εννοεί τις δεσμεύσεις για ένταξη των εργολαβικών στο τακτικό προσωπικό ή αν αντίθετα επιδιώκει τη διαιώνιση της ομηρίας, της εξαπάτησης και της κωλυσιεργίας.

Για τη Διοίκηση είναι η στιγμή να αποδείξει αν πραγματικά εννοεί τις προθέσεις για γνωριμία με το προσωπικό. Αν πραγματικά επιθυμεί να γνωρίσει το εργολαβικό προσωπικό θα πρέπει πρώτα να το αναγνωρίσει ως ανθρώπινο δυναμικό του πραγματικού εργοδότη ΔΕΣΦΑ και να συνομιλήσει με τους εκλεγμένους εκπροσώπους του.

Για εμάς όμως αυτή είναι η στιγμή που θα καθορίσει το εργασιακό μας μέλλον. Η συμμετοχή όλων μας σε αυτήν την απεργιακή κινητοποίηση είναι αναγκαία όσο ποτέ!"

https://iskra.gr/%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B1%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%BF/