Ανοιχτή επιστολή 415 συνδικαλιστών στον Πρωθυπουργό

2020-04-02

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη απηύθυναν 415 συνδικαλιστές, ζητώντας, μεταξύ άλλων, την απόσυρση της διάταξης για την εκ περιτροπής εργασία που οδηγεί στην κατά 50% μείωση των μισθών, καθώς και μέτρα στήριξης και προστασίας των εργαζόμενων

Ολόκληρη η επιστολή:

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ,

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ

Κύριε πρωθυπουργέ,

Αδιαμφισβήτητα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση που απαιτεί από όλους την επίδειξη ύψιστης υπευθυνότητας, ώστε να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Όλοι οι εργαζόμενοι, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, στις οικογένειες μας αλλά και σε εμάς τους ίδιους, οφείλουμε να τηρούμε απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα πρόληψης, ώστε να συμβάλουμε αφενός στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού και αφετέρου να μη θέσουμε σε κίνδυνο ούτε τη ζωή τη δική μας ούτε των συνανθρώπων μας.

Δυστυχώς, όμως, διαπιστώνουμε ότι πέρα από τα μέτρα που εξαγγείλατε προσχηματικά για την προστασία μας από τις αυθαιρεσίες των εργοδοτών και την πενιχρή οικονομική στήριξή των 533 € το μήνα, δεν έχετε κάνει τίποτα απολύτως στο θέμα της προστασίας μας από την ασθένεια.

Επιπροσθέτως σαν να μην έφταναν όλα αυτά, δίνετε τη δυνατότητα στους εργοδότες μονομερώς να αποφασίζουν εκ περιτροπής εργασία 2 εβδομάδων μειώνοντας έτσι το μισθό των εργαζομένων κατά 50% χωρίς να λαμβάνετε ανάλογα μέτρα αποτροπής στη συσσώρευση χρεών των νοικοκυριών, στις Τράπεζες και την Α.Α.Δ.Ε.

Όσο δε για τους ανέργους και τους κοινωνικά αποκλεισμένους δεν ακούσαμε κανένα απολύτως μέτρο.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Είναι θετικό να εκδίδονται εγκύκλιοι ορίζοντας το πώς πρέπει να λειτουργήσουμε κάτω από αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, αποδεικνύεται όμως περίτρανα πως η θεωρία απέχει από την πράξη πάρα πολύ.

Δυστυχώς, ως Πολιτεία δεν έχετε διασφαλίσει να χορηγούνται από τους εργοδότες τα αναγκαία είδη για την ατομική προστασία των εργαζομένων και ευρύτερα των πολιτών, χωρίς παράλληλα να έχει ληφθεί και η μέριμνα για την επάρκειά τους στην αγορά.

Πέρα από την αδιαφορία για τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων, ταυτόχρονα συνθλίβεται και η ίδια η εργασία, καθώς από τις αρχές του Μάρτη γίνονται χιλιάδες απολύσεις ή «οικειοθελείς αποχωρήσεις» σε επιχειρήσεις που αναστέλλουν ή περιορίζουν τη λειτουργία τους.

Σε πολλές περιπτώσεις, ιδιαίτερα στη βιομηχανία, στις μεταφορές, στις ταχυμεταφορές και στο εμπόριο τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης θερίζει η απλήρωτη υπερεργασία και ο συνωστισμός των εργαζομένων.

Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων και καταγγελιών από τους εργαζόμενους για τις άθλιες εργασιακές συνθήκες που αντιμετωπίζουν στους χώρους δουλειάς και για την υποκρισία που επικρατεί σχετικά με το ενδιαφέρον για την υγεία τους.

Οι περισσότεροι εξ αυτών εργάζονται χωρίς τα απαραίτητα μέσα προστασίας, χωρίς τις ενδεδειγμένες αποστάσεις μεταξύ τους και χωρίς τη δυνατότητα να εφαρμόσουν αυτά που περιγράφονται στις ειδικές εγκυκλίους. Αυτό δημιουργεί ανασφάλεια και εκ των πραγμάτων συνιστά υγειονομική βόμβα στα θεμέλια όλης της κοινωνίας.

Καθημερινά σε διάφορους χώρους εργασίας γίνονται αναφορές για πιθανά ύποπτα κρούσματα, τα οποία μας ενημερώνουν ότι δεν είναι σε θέση να ελεγχθούν άμεσα από την οργανωμένη Πολιτεία, γεγονός που μεγαλώνει τον προβληματισμό και την αγωνία των εργαζομένων για την ασφάλειά τους κατά την διάρκεια της εργασίας.

Όλα όσα περιγράφουμε μαρτυρούν υποκρισία και επικοινωνιακή διαχείριση από την κυβέρνησή σας σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά στην υγεία και τις ζωές των συνανθρώπων μας. Τακτικές αποποίησης ευθυνών από μέρους της πολιτείας που εμπαίζουν τον κόσμο και τη νοημοσύνη του δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές.

Για τους λόγους αυτούς σας καλούμε σήμερα, άμεσα να εγκαταλείψετε την προσέγγισή σας στην αντιμετώπιση και την λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας και να μην ακολουθείτε τα λάθος βήματα, την ολιγωρία και τις καθυστερήσεις άλλων χωρών.

Σας καλούμε:

 • να προχωρήσετε επιτέλους στις απαραίτητες μόνιμες προσλήψεις στο χώρο της υγείας που ο μοναδικός και αναντικατάστατος ρόλος της αναδείχθηκε περίτρανα, ώστε να διασφαλισθεί η προστασία της δημόσιας υγείας.
 • να αποσύρετε άμεσα την επαίσχυντη απόφαση της κυβέρνησής σας για την εκ περιτροπής εργασία που οδηγεί στην κατά 50% μείωση των μισθών.
 • να καλύψετε πλήρως τους μισθούς των εργαζομένων που αναστείλατε τη σχέση εργασίας τους και να διαφυλάξετε όλες τις θέσεις εργασίας.
 • να καλύψετε πλήρως από τον κρατικό προϋπολογισμό και να αποδοθεί στην ώρα του το δώρο του Πάσχα.
 • να στηρίξετε ουσιαστικά τις επιχειρήσεις ιδιαίτερα τις μικρές επιχειρήσεις με οικονομικά μέτρα και όχι παρέχοντάς τους νέα εργαλεία ασυδοσίας σε βάρος του κόσμου της εργασίας.
 • να ενεργοποιήσετε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς υποχρεώνοντας τους εργοδότες να πάρουν τα απαραίτητα μέσα προστασίας για τους εργαζόμενους.
 • να προχωρήσετε σε διατίμηση των μέσων προστασίας και απολύμανσης και να καλύψετε τμήμα του κόστους για την εξασφάλιση του απαραίτητου αποθέματος.
 • να απαγορεύσετε τις απολύσεις-«οικειοθελείς αποχωρήσεις» αναδρομικά από 1η Μάρτη.
 • να επιβάλετε αυστηρές κυρώσεις στους εργοδότες που δεν τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα για την προφύλαξη της ζωής των εργαζομένων και των συνανθρώπων μας. Κυρώσεις όπως η αναστολή λειτουργίας, η επιβολή προστίμων και το πάγωμα της έκτακτης οικονομικής στήριξης μπορούν να συμβάλουν καθοριστικά στη συμμόρφωση των επιχειρήσεων.
 • να αντιμετωπίσετε ισότιμα όλους τους εργαζόμενους, είτε είναι πλήρους και σταθερής απασχόλησης, είτε με ελαστικές σχέσεις, είτε είναι ενοικιαζόμενοι ή εργολαβικοί, είτε δουλεύουν με μπλοκάκι.
 • να αναστείλετε τις πληρωμές των υποχρεώσεων των εργαζομένων στις Τράπεζες και την Α.Α.Δ.Ε. και να προχωρήσετε σε άμεση κρατική ενίσχυση των χαμηλών εισοδημάτων.
 • να αναστείλετε επ' αόριστον τους πλειστηριασμούς της Α΄ κατοικίας.

Αν δε θέλετε να σας γράψει η ιστορία με μελανά γράμματα, αφήστε τα ευχολόγια και πάρτε συγκεκριμένες αποφάσεις προς άλλη κατεύθυνση.

Αν δεν το πράξετε, θα το κάνουμε εμείς με τα σωματεία μας. Η δημόσια υγεία, η ασφάλεια και το συμφέρον της κοινωνίας προέχουν έναντι όλων.


Υπογράφουν:

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Αντιπρόεδρος Σωματείου Μισθωτών Οδηγών Εισπρακτόρων/Σταθμαρχοελεγκτών Υπαλλήλων Λεωφορείων Αμαλιάδας

ΑΓΙΑΣΣΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Ταμίας ΔΣ Σωματείου ΦΑΜΑΡ

ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Μέλος Προεδρείου ΣΥΕΤΕ- Μέλος Γ.Σ. ΟΤΟΕ

ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Συντονιστής Ριζοσπαστικής Ενότητας Μεταλλεργατών (ΡΕΜ)

ΑΛΕΞΑ ΝΤΙΑΝΑ, Μέλος Σωματείου Διοικητικού & Επιστημονικού Προσωπικού Αττικής

ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, Μέλος ΔΣ Σωματείο Τεχνικών Απασχολούμενων σε Ζωντανές Οπτικοακουστικές Εκδηλώσεις

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Εκπρόσωπος Εργαζομένων στο ΔΣ ΕΥΔΑΠ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΆΓΓΕΛΟΣ, Αναπλ. Γενικός Γραμματέας Ο.Μ.Ε ΕΥΔΑΠ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Γεν. Γραμματέας Σωματείου Υπαλλήλων Οδηγών Φορτηγών Αυτοκινήτων πάσης φύσεως, Υπεραστικών και Τουριστικών Λεωφορείων και Επιβατηγών ΔΧ (Φ- ΑΓΟΡΑΙΑ) Ν. Σερρών

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων και Συνταξιούχων Ιονικής Τράπεζας

ΑΛΕΥΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στο Χώρο του Χορού

ΑΛΙΦΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Πρόεδρος Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

ΑΛΙΧΟΥ ΒΑΝΕΣΑ, Μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Πάτρας - Αντιπρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων Αχαΐας

ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Μέλος ΔΣ Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ)

ΑΜΠΛΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών (ΟΣΜΕ) -Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού Λεωφορείων και μέλος ΔΣ ΓΣΕΕ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, Μέλος ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων ΜΟΔ

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Γεν. Γραμματέας Σωματείου Εργαζομένων Έτοιμου Σκυροδέματος Ν. Ηρακλείου

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ , Μέλος ΔΣ σωματείου εργαζομένων Ναυπηγείων Σκαραμαγκά η ΤΡΙΑΙΝΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ , ΠΑΣΥΠΑΤΕΚΑΛ ΕΡΤ

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, Γεν. Γραμματέας Συνδέσμου Εργαζομένων Δημοτικών Επιχειρήσεων στα Αστικά και Υπεραστικά ΚΤΕΛ Ν. Δωδεκανήσου

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, Μέλος ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων ΚΤΕΛ Ν. Αττικής

ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΜΙΛΤΟΣ, Μέλος ΔΣ Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης

ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, Αντιπρόεδρος Συλλόγου Δανειζομένου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα (ΣΥ.ΔΑ.Π.Τ.Τ.)

ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Εκπρόσωπος εργαζομένων Ναυπηγείων Σκαραμαγκά Η ΤΡΙΑΙΝΑ στο Ε.Κ. Πειραιά

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, Μέλος Δ.Σ ΠΟΣΠΕΡΤ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, Αναπλ. Γραμματέας Σωματείου Εργαζομένων ESTEE LAUDER

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Γεν. Γραμματέας Συνδέσμου Προσωπικού Αστικών Υπεραστικών Συγκοινωνιών Μεσσηνίας

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, Γεν. Γραμματέας Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου

ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Μέλος Δ.Σ ΠΑΣΥΜΗΤΕΕΡΤ

ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, Μέλος ΔΣ ΟΣΜΕ και Πρόεδρος Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Μεταφοράς Αρκαδίας

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΕΤΕ/ΔΕΗ

ΑΡΜΕΝΗΣ ΦΩΤΗΣ, Μέλος ΔΣ ΟΕΘ Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΥ ΜΑΡΙΑ, Γραμματέας Συλλόγου Εργαζομένων Icap Outsourcing Solutions

ΒΑΓΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Μέλος ΔΣ Σωματείο Τεχνικών ΟΣΥ - ΗΛΠΑΠ

ΒΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, Αναπληρωτής Γραμματέας Υγείας και Ασφάλειας ΟΜΕ-ΟΤΕ

ΒΑΛΑΔΑΚΗ ΒΑΓΙΑ, Ταμίας ΠΣΥΠΕΡΤ

ΒΑΜΒΑΡΕΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, Μέλος Δ.Σ ΠΟΣΠΕΡΤ

ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΤΕ/ΔΕΗ ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΒΑΡΣΑΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Μέλος ΔΣ ΠΟΙΕ-ΦΣΕΚ & Σωματείου ΦΑΜΑΡ

ΒΕΓΙΡΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, Γ. Γραμματέας Συλλόγου Εργαζομένων ΔΕΣΦΑ

ΒΕΝΕΤΙΚΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ, Πρόεδρος Συλλόγου Εργατοτεχνικού και Υπαλληλικού Προσωπικού Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας Η Ένωση

ΒΙΟΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Β' Αντιπρόεδρος Συνδικάτου Εργαζόμενων στα Αστικά - Υπεραστικά ΚΤΕΛ ΚΡΗΤΗΣ

ΒΛΑΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, Μέλος Σωματείου Εσωτ. Εκμετάλλευσης Αττικής

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΘΑ , ΠΣΥΠΕΡΤ

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΩ , ΠΣΥΠΕΡΤ

ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Έφορος Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

ΒΛΑΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Πρόεδρος Σωματείου Μισθωτών Αυτοκινήτων Λευκάδας

ΒΟΥΒΟΥΛΟΥΔΑ ΕΛΕΝΗ, ΕΤΕ/ΔΕΗ

ΒΡΕΝΤΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΤΕ/ΔΕΗ

ΓΑΓΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΣΥΠΑΤΕΚΑΛ ΕΡΤ

ΓΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, Πρόεδρος Ένωσης Προσωπικού Εργοστασίου Ζάχαρης Ορεστιάδας

ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Έφορος Σωματείου Προσωπικού Κίνησης Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Λάρισας

ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης

ΓΕΡΑΜΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΠΣΥΠΕΡΤ

ΓΕΩΡΓΕΑ ΜΑΡΙΑ, Γεν. Γραμματέας ΕΤΕΡ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΦΥΛΛΗ, Μέλος ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων Εθνικής Λυρικής Σκηνής

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΣ, Πρόεδρος Ένωσης Μονίμων & Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ

ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΕΤΕ/ΔΕΗ

ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Μέλος Ένωσης ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου Αθήνας

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Γεν. Γραμματέας Σωματείο Οδηγών ΤΑΞΙ Αττικής

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Μέλος ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων Icap Outsourcing Solutions

ΓΙΑΝΟΥΣΑΣ ΗΛΙΑΣ, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων THE MART

ΓΙΓΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, Μέλος Δ.Σ ΠΑΣΥΜΗΤΕΕΡΤ

ΓΚΙΝΤΙΖΕΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, Πρόεδρος Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Νήσου ΚΩ

ΓΚΡΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Γραμματέας σωματείου Υπαλλήλων ΕΛΤΑ Δυτικής Μακεδονίας

ΓΟΥΓΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Πρόεδρος Ενωτικού Συλλόγου Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς

ΓΟΥΛΑΣ ΑΛΕΚΟΣ, Πρόεδρος Συλλόγου Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών (Σ.Ι.Ε.Λ.)

ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ , ΠΑΣΥΠΑΤΕΚΑΛ ΕΡΤ

ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, Αναπλ. Γραμματέας Σωματείου Προσωπικού Κίνησης Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Λάρισας

ΓΟΥΣΑΚΩΦ ΒΑΡΒΑΡΑ, Μέλος Δ.Σ ΠΣΥΠΕΡΤ

ΓΡΙΛΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, Μέλος ΔΣ Συνδικάτου Επαγγελματιών Οδηγών Αυτοκινήτων Δ. Μακεδονίας

ΓΡΙΝΙΕΖΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, Ταμίας Σωματείου Τεχνικών ΟΣΥ - ΗΛΠΑΠ

ΓΩΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Οργανωτικός Γραμματέας Εργατικού Κέντρου Πειραιά

ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΣΥΜΗΤΕΕΡΤ

ΔΕΛΑΖΑΡΗΣ ΜΗΝΑΣ, Μέλος ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων ΚΤΕΛ Ν. Αττικής

ΔΕΜΟΙΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, Μέλος Δ.Σ ΠΑΣΥΠΑΤΕΚΑΛΕΡΤ

ΔΕΡΜΑΤΗΣ ΜΗΝΑΣ, Πρόεδρος Συνδικάτου Επαγγελματιών Οδηγών Φορτηγών Αυτοκινήτων Ελλάδας ΣΕΟΦΑΕ

ΔΕΡΜΙΤΣΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ, Αντιπρόεδρος Σωματείου Υπαλλήλων Οδηγών Φορτηγών Αυτοκινήτων πάσης φύσεως, Υπεραστικών και Τουριστικών Λεωφορείων και Επιβατηγών ΔΧ (Φ- ΑΓΟΡΑΙΑ) Ν. Σερρών

ΔΗΜΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, Μέλος ΔΣ Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ/Σωματείο Οδηγών ΟΣΥ - ΗΛΠΑΠ

ΔΗΜΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Μέλος ΔΣ Σωματείου Μισθωτών Οδηγών Εισπρακτόρων/Σταθμαρχοελεγκτών Υπαλλήλων Λεωφορείων Αμαλιάδας

ΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, Γ. Γραμματέας Δ.Σ. Σ.Η.Ε.Κ.

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ, Μέλος Σ.Ε.Τ.Ε

ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, Μέλος Επιτροπής Υγιεινής Ασφάλειας Εργαζομένων ΦΑΜΑΡ

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Πρόεδρος Συνδέσμου Προσωπικού Αστικών και Υπεραστικών Συγκοινωνιών Μεσσηνίας

ΔΗΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ, Αντιπρόεδρος Σωματείο Εργαζομένων Μουσικών Δήμου Αθηνών

ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, Ταμίας Σωματείου Προσωπικού Κίνησης Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Λάρισας

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ, Γεν. Γραμματέας. Σωματείου Ιδιωτικών υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Καστοριάς

ΔΟΥΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Αντιπρόεδρος Σωματείου Υπαλλήλων ΕΛΤΑ Καβάλας

ΔΟΥΡΔΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Μέλος ΔΣ Σωματείου Προσωπικού Κίνησης Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Λάρισας

ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Πρόεδρος ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΙΕΕΦΣΕΚ)

ΔΡΟΥΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πρόεδρος σωματείου εργαζομένων ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, Αναπληρωτής Γραμματέας ΟΕΚΕ (ομοσπονδία Καπνού) και Μέλος ΔΣ του Ε.Κ. Ελευσίνας Δυτικής Αττικής

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΕΔΟΠ /ΔΕΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, Πρόεδρος Επαγγελματιών Υπαλλήλων Οδηγών και Εισπρακτόρων Ν. Λέσβου

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, Μέλος Δ.Σ ΕΤΕΡ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Επιχειρήσεων ΚΤΕΛ Ν. Πέλλας

ΕΣΠΕΡ ΜΑΙΡΗ, Πρόεδρος Σωματείο Εργαζομένων Θεάματος

ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ

ΖΑΜΑΡΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, Γεν. Γραμματέας Συλλόγου Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών (Σ.Ι.Ε.Λ.)

ΖΑΜΠΑΤΗ ΕΙΡΗΝΗ, Γραμματέας Συλλόγου Εργαζομένων Ομίλου ERGO στην Ελλάδα

ΖΑΡΑΙΔΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Μέλος ΔΣ Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης

ΖΑΡΚΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Α΄ Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενέργειας

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ, Μέλος Δ.Σ. ΤΑΠΕΤΕ

ΖΑΧΑΡΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Αντιπρόεδρος Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών

ΖΑΧΑΡΕΓΚΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΕΤΕ/ΔΕΗ

ΖΗΔΙΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Μέλος ΔΣ Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων ΕΡΜΗΣ

ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΟΥ ΘΕΑΝΩ, Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου ΠΕ Πέλλας

ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, Γεν. Γραμματέας Σωματείου Προσωπικού Αστικών Συγκοινωνιών Θήβας Ο ΕΡΜΗΣ ΣΠΑΛ

ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, Μέλος Επιτροπής Υγιεινής Ασφάλειας Εργαζομένων ΦΑΜΑΡ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΚΑΤΙΝΑ, Α' Αντιπρόεδρος ΠΟΣΠΕΡΤ / Πρόεδρος ΠΣΥΠΕΡΤ

ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Γεν. Γραμματέας Σύνδεσμος Εποπτών-Αρχιεργατών ΟΛΠ

ΙΑΤΡΟΥ ΔΩΡΑ, Μέλος Δ.Σ. ΣΥΕΤΕ

ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Πρόεδρος Συλλόγου ΕΝΕΡ ΔΕΠΑ

ΚΑΛΑΒΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Μέλος ΔΣ Ομοσπονδίας Τύπου Χάρτου

ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Πρόεδρος Συνδέσμου Οδηγών και Υπαλλήλων ΚΤΕΛ Ν. Πιερίας "ΤΑ ΠΙΕΡΙΑ"

ΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Μέλος Σωματείου Ταχυδρομικών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας & Λευκάδας

ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Μέλος ΔΣ Συνδέσμου Εργαζομένων ΚΤΕΛ Κέρκυρας

ΚΑΛΤΣΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ, Πρόεδρος Συλλόγου Αναπληρωτών Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών ΟΑΕΔ Αττικής και Νήσων

ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Πρόεδρος ΠΟΣΠΕΡΤ

ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καλαμάτας

ΚΑΠΑΤΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, Μέλος Δ.Σ ΠΣΥΠΕΡΤ

ΚΑΠΕΛΕΣ ΜΑΡΙΝΟΣ, Πρόεδρος Επαγγελματικού Σωματείου Οδηγών Επιβατικών Αυτοκινήτων ΤΑΞΙ Ν. Αχαΐας "Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ"

ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Γραμματέας Συλλόγου Δανειζομένου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα (ΣΥ.ΔΑ.Π.Τ.Τ.)

ΚΑΠΟΥΛΙΤΣΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, Μέλος ΔΣ Σωματείου Καθηγητών Χορού

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ, Μέλος ΔΣ Εργατικό Κέντρο Πειραιά

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Αερομεταφορών

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Πρόεδρος Συλλόγου Προσωπικού Ειδικών Υπηρεσιών ΕΥΔΑΠ

ΚΑΡΑΜΕΡΗΣ ΤΑΚΗΣ, Μέλος ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ

ΚΑΡΑΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Πρόεδρος Σωματείου Τεχνικών & Υπαλλήλων Ο.ΣΥ (Πρώην ΗΛΠΑΠ)

ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Γ. Γραμματέας Σωματείο Τεχνικών Απασχολούμενων σε Ζωντανές Οπτικοακουστικές Εκδηλώσεις

ΚΑΡΑΜΟΥΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Μέλος Δ.Σ. ΣΥΕΤΕ

ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΣΟΦΙΑ, Γ. Γραμματέας Σωματείου Εργαζομένων Μουσικών Δήμου Αθηνών

ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, Πρόεδρος Σωματείου Ελαιοχρωματιστών και Κοσμηματογράφων Μεσσηνίας

ΚΑΡΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Αντιπρόεδρος Σωματείου Προσωπικού Αστικών Συγκοινωνιών Θήβας Ο ΕΡΜΗΣ ΣΠΑΛ

ΚΑΡΕΛΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, Γραμματέας /ΤΥΠΟΥ ΠΟΣΠΕΡΤ

ΚΑΡΕΛΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Μέλος ΔΣ Σωματείου Μισθωτών Οδηγών Εισπρακτόρων/Σταθμαρχοελεγκτών Υπαλλήλων Λεωφορείων Αμαλιάδας

ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, Μέλος ΔΣ Συλλόγου ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ ΚΑΙ Δ. ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΡΤ

ΚΑΤΕΜΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Κορίνθου

ΚΑΤΙΡΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Ταμίας Σωματείου Εργαζομένων Έτοιμου Σκυροδέματος Ν. Ηρακλείου

ΚΑΤΡΑΝΙΔΟΥ ΝΑΤΑΣΑ, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ESTEE LAUDER

ΚΑΤΣΑΜΠΡΑΚΑΚΗΣ ΑΡΗΣ, Οργανωτικός Γραμματέας Συνδικάτου Εργαζόμενων στα Αστικά - Υπεραστικά ΚΤΕΛ ΚΡΗΤΗΣ

ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Μέλος ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων ΚΤΕΛ Ν. Αττικής

ΚΑΤΣΙΜΙΓΑ ΝΑΝΤΙΑ, Ταμίας Συλλόγου Δανειζομένου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα (ΣΥ.ΔΑ.Π.Τ.Τ.)

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΣΥΠΕΡΤ

ΚΑΤΣΩΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, Πρόεδρος Σωματείου Μισθωτών Οδηγών Εισπρακτόρων/Σταθμαρχοελεγκτών Υπαλλήλων Λεωφορείων Αμαλιάδας

ΚΑΤΩΓΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ, Μέλος ΔΣ Ένωσης Μονίμων Υπαλλήλων ΟΛΠ

ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ, Μέλος ΔΣ Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ/Σωματείο Οδηγών ΟΣΥ - ΗΛΠΑΠ

ΚΕΜΑΝΕΣ ΘΩΜΑΣ, ΕΤΕ

ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ , Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος

ΚΛΑΔΕΥΤΗΡΑΣ ΑΡΗΣ, Μέλος ΔΣ ΠΑΣΙΜΙΤΕ

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, Ταμίας Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης

ΚΟΛΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Κιάτου

ΚΟΛΛΥΒΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Αντιπρόεδρος ΕΤΕΡ

ΚΟΛΟΒΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ, Εκπρόσωπος στο συνέδριο του ΕΚΑ, του Συλλόγου Εργατοτεχνικού και Υπαλληλικού Προσωπικού Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας Η Ένωση

ΚΟΝΔΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, Πρόεδρος Σωματείου Ηλεκτροτεχνιτών Ελευσίνας

ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΕΥΘΥΜΗΣ, Μέλος ΔΣ ΟΜΕ-ΟΤΕ

ΚΟΝΤΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, Πρόεδρος Συνδικάτου Εργαζομένων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις Συγκοινωνιών & στα Αστικά - Υπεραστικά ΚΤΕΛ Ν. Δωδεκανήσου

ΚΟΡΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ, Α' Αντιπρόεδρος Σωματείου Προσωπικού Κίνησης Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Λάρισας

ΚΟΡΛΟΣ ΗΛΙΑΣ, Πρόεδρος ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ

ΚΟΤΣΙΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΚΑΝΑΡΗΣ /ΔΕΗ

ΚΟΥΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Πρόεδρος Δ.Σ. Σ.Η.Ε.Κ.

ΚΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ , Γεν. Γραμματέας ΠΟΣΠΕΡΤ / Γεν. Γραμματέας ΠΑΣΥΜΗΤΕ

ΚΟΥΝΟΥΠΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΠΟΣΠΕΡΤ

ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, Αντιπρόεδρος ΠΑΣΥΜΗΤΕΕΡΤ

ΚΟΥΣΤΑΣ ΣΠΥΡΟΣ, Πρόεδρος Συνδέσμου Εργαζομένων στο Αστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας

ΚΟΥΤΕΛΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, Μέλος ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα προερχόμενων από την πρώην Εθνοdata

ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΜΗΝΑΣ , Γεν. Γραμματέας Συνδικάτου Εργαζόμενων στα Αστικά - Υπεραστικά ΚΤΕΛ ΚΡΗΤΗΣ

ΚΟΥΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, Πρόεδρος Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΚΟΥΤΟΥΛΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, Πρόεδρος επιχειρησιακού σωματείου, μέλος του ΔΣ Εργατικού Κέντρου Θήβας, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Εργαζομένων χημικής βιομηχανίας Ελλάδας (ΟΕΧΒΕ)

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Μέλος ΔΣ ΠΕΤ ΟΤΕ

ΚΟΥΦΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΕΤΕ/ΔΕΗ

ΚΡΕΤΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, Μέλος ΔΣ ΟΣΝΙΕ

ΚΡΟΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, Γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Δυτικής Αττικής - Μέλος ΔΣ Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων στα ΕΛΠΕ

ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Μέλος ΔΣ Πανελληνίου Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού Λεωφορείων

ΚΥΡΑΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Πρόεδρος Εργαζομένων στα Αστικά και Υπεραστικά ΚΤΕΛ Κρήτης

ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΛΗΣ , Πρόεδρος εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας και Αντιπρόεδρος Ε.Κ. Ελευσίνας Δυτικής Αττικής

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, Πρόεδρος Επιστημονικού Προσωπικού ΕΥΔΑΠ

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ, Μέλος ΔΣ Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών

ΚΩΤΟΥΛΑ ΓΙΩΤΑ, Μέλος ΔΣ Συλλόγου Δανειζομένου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα (ΣΥ.ΔΑ.Π.Τ.Τ.)

ΚΩΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στο ΚΤΕΛ Ν. Αττικής

ΛΑΖΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, Ταμίας Σωματείου Μισθωτών Αυτοκινήτων Λευκάδας

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΑΣΣΟΣ, Γραμματέας Οργανωτικού ΠΟΙΕ- ΦΣΕΚ

ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ, Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα προερχόμενων από την πρώην Εθνοdata

ΛΑΚΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, Γεν. Γραμματέας Σωματείου Εργαζομένων Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Ιωαννίνων

ΛΑΜΠΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, Γεν. Γραμματέας ΠΟΙΕ-ΦΣΕΚ

ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΡΟΥΣΣΕΤΟΣ, Πρόεδρος Σωματείου Υπαλλήλων Αυτοκινήτων Σαλαμίνας Αίγινας

ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, Μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου Λάρισας

ΛΕΥΚΙΜΙΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΣΥΠΑΤΕΚΑΛ ΕΡΤ

ΛΙΑΠΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, Γραμματέας Οργανωτικού ΠΟΣΠΕΡΤ / Πρόεδρος ΠΑΣΥΠΑΤΕΚΑΛ

ΛΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΟΣ , ΕΤΕ/ΔΕΗ

ΛΙΝΑΡΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Πρόεδρος Ένωσης Προσωπικού Αυτοκινήτων Λακωνίας Η ΠΡΟΟΔΟΣ

ΛΙΤΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Εκπρόσωπος εργαζομένων Ναυπηγείων Σκαραμαγκά Η ΤΡΙΑΝΑ, στην ΠΟΕΜ

ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ, Γεν. Γραμματέας Σωματείου Μισθωτών Αυτοκινήτων Λευκάδας

ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, Αντιπρόεδρος Σωματείο Εργαζομένων Θεάματος

ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, Γραμματέας Οικον. ΠΟΣΠΕΡΤ / Πρόεδρος ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ ΚΑΙ Δ. ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΡΤ

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ , Μέλος ΔΣ Σωματείου Μισθωτών Οδηγών Εισπρακτόρων/Σταθμαρχοελεγκτών Υπαλλήλων Λεωφορείων Αμαλιάδας

ΛΙΝΑΡΔΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Ταμίας Ένωσης Προσωπικού Αυτοκινήτων Λακωνίας Η ΠΡΟΟΔΟΣ

ΜΑΔΕΝΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ, Αντιπρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Επιχειρήσεων ΚΤΕΛ Ν. Πέλλας

ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗ ΕΥΓΕΝΙΑ, Μέλος ΔΣ Σωματείου ΦΑΜΑΡ

ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑΣ ΦΩΤΗΣ , Πρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Χημικής Βιομηχανίας

ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΕΤΕ/ΔΕΗ

ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Αντιπρόεδρος Σωματείου Τεχνικών ΟΣΥ - ΗΛΠΑΠ

ΜΑΝΙΚΙΩΤΟΥ ΛΙΛΑ, Μέλος ΔΣ Ένωσης Μονίμων Υπαλλήλων ΟΛΠ

ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Γεν. Γραμματέας Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων ΕΡΜΗΣ

ΜΑΝΤΖΑΒΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, Γραμματέας ΤΑΠΥΛΤΑΤ

ΜΑΡΑΒΕΛΛΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, Μέλος ΔΣ Συνδέσμου Προσωπικού Αστικών Υπεραστικών Συγκοινωνιών Μεσσηνίας

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Φθιώτιδας

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ , Γεν. Γραμματέας ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΥΔΑΠ

ΜΑΡΙΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Πρόεδρος Σωματείου Οδηγών-Τεχνικών ΕΛΤΑ Β. Ελλάδος

ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Β' Αντιπρόεδρος ΠΟΣΠΕΡΤ / Πρόεδρος ΕΤΕΡ

ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, Πρόεδρος Συνδικάτου Επαγγελματιών Οδηγών Αυτοκινήτων Δ. Μακεδονίας

ΜΑΥΡΟΔΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ, Γεν. Γραμματέας Ένωσης Προσωπικού Αυτοκινήτων Λακωνίας Η ΠΡΟΟΔΟΣ

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Πρόεδρος εργαζομένων σωματείου Ιασώ

ΜΑΥΡΟΤΣΟΥΠΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΕΤΕ/ΔΕΗ

ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Πρόεδρος Σωματείου Σταθμαρχοελεγκτών και Εργαζομένων Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας

ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΠΣΥΠΕΡΤ

ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων ΕΡΜΗΣ

ΜΗΤΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΕΤΕ/ΔΕΗ

ΜΗΤΡΟΔΗΜΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΕΤΕ /ΔΕΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΜΗΤΣΗ ΜΑΡΙΑ, Πρόεδρος Παμμεσηνιακού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων

ΜΙΝΤΖΙΑ ΝΤΙΝΑ , Μέλος Δ.Σ. ΤΥΠΕΤ

ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Αντιπρόεδρος ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΎ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ ΝΟΜΟΎ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Μέλος ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων ΚΤΕΛ Λιβαδειάς

ΜΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Γενικός Γραμματέας Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καλαμάτας

ΜΟΥΜΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στη Diaxon Κομοτηνής

ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Πρόεδρος Εργατικό Κέντρο Εύβοιας

ΜΠΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ, Αναπληρ. Γραμματέας Σωματείο Εργαζομένων Μουσικών Δήμου Αθηνών

ΜΠΑΛΑΚΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Β' Αντιπρόεδρος ΟΣΜΕ και Πρόεδρος Συνδικάτου Εργαζομένων Μεταφορών Περ. Ηπείρου και Ν. Κέρκυρας

ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, Αντιπρόεδρος ΔΣ Σωματείου ΦΑΜΑΡ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Μέλος Πανθεσσαλικού Συλλόγου

ΜΠΑΡΙΑΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, Μέλος ΔΣ Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ)

ΜΠΑΡΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ, Αν. Γ. Γραμματέας Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα προερχόμενων από την πρώην Εθνοdata

ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, Μέλος ΔΣ ΓΣΕΕ

ΜΠΑΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πρόεδρος Σωματείου Οδηγών ΤΑΞΙ Αττικής

ΜΠΕΛΕΣΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Γεν. Γραμματέας ΠΑΣΥΠΑΤΕΚΑΛ ΕΡΤ

ΜΠΟΤΣΙΟΣ ΤΑΣΟΣ, Πρόεδρος Σωματείο Τεχνικών Απασχολούμενων σε Ζωντανές Οπτικοακουστικές Εκδηλώσεις

ΜΠΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Μέλος ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Ιωαννίνων

ΜΠΟΥΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Α' Αντιπρόεδρος Συνδικάτου Εργαζόμενων στα Αστικά - Υπεραστικά ΚΤΕΛ ΚΡΗΤΗΣ

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Γεν. Γραμματέας Σωματείου Υπαλλήλων Αυτοκινήτων Σαλαμίνας Αίγινας

ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Σταθμαρχών

ΜΠΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΪΟΣ, Πρόεδρος Σωματείου Φθιώτιδας & Ευρυτανίας

ΜΠΟΥΤΖΟΥΝΗ ΦΙΛΙΤΣΑ, Μέλος Σωματείου Ταχυδρομικών Υπαλλήλων Αττικής

ΜΥΛΩΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, Μέλος Σωματείου Εσωτ. Εκμετάλλευσης Αττικής

ΜΩΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Πρόεδρος στο Σύνδεσμο Προσωπικού Αστικών και Υπεραστικών Λεωφορείου Ν. ΗΜΑΘΕΙΑΣ

ΜΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Εκπρόσωπος εργαζομένων στο Δ.Σ ΕΛΤΑ

ΝΑΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, Ταμίας Συνδέσμου Εργαζομένων ΚΤΕΛ Κέρκυρας

ΝΑΣΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Πρόεδρος Συνδικάτου Εργαζομένων στις Οδικές Μεταφορές Δυτικής Μακεδονίας

ΝΕΟΧΩΡΙΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, Ταμίας Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων στο Φυσικό Αέριο (Π.Σ.Ε.Φ.Α.)

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, πρ. Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων HILTON

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, Μέλος ΔΣ Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αρκαδίας

ΝΙΝΙΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, Έφορος Σωματείου Εργαζομένων Έτοιμου Σκυροδέματος Ν. Ηρακλείου

ΝΙΦΟΡΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ, Μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Η Ενότητα

ΝΟΥΧΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, Πρόεδρος ΠΟΙΕ-ΦΣΕΚ

ΝΟΥΧΟΥΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, Μέλος ΔΣ ΑΓΣΣΕ

ΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΣΥΜΗΤΕΕΡΤ

ΝΤΟΥΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, Β Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Προσωπικού Αστικών Υπεραστικών Συγκοινωνιών Μεσσηνίας

ΞΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ , Πρόεδρος Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ/ Σωματείο Οδηγών ΟΣΥ - ΗΛΠΑΠ

ΠΑΓΓΕ ΒΑΡΒΑΡΑ, Μέλος ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων ESTEE LAUDER

ΠΑΛΑΜΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Γεν. Γραμματέας Σωματείου Εργαζομένων Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΑΒΡΑΑΜ, Αντιπρόεδρος Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων ΕΡΜΗΣ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, Μέλος Ε.Ε. - Σ.Τ.Α.Ζ.Ο.Ε.

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ, Αντιπρόεδρος Εργατικού Κέντρου Πάτρας - Πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας

ΠΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Ταμίας Σωματείου Προσωπικού Αστικών Συγκοινωνιών Θήβας «Ο ΕΡΜΗΣ ΣΠΑΛ»

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, Πρόεδρος Εργαζομένων Ασύλου Ανιάτων Πάτρας

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Α Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών (ΟΣΜΕ)

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, Πρόεδρος του Σωματείου Σερβιτόρων Αχαΐας

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, Μέλος ΔΣ Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου

ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πρόεδρος Σωματείου Επαγγελματικών Οδηγών Αυτοκινήτων Άρτας

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Αντιπρόεδρος Ένωσης Τεχνικών Κινηματογράφου Τηλεόρασης

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, Μέλος ΕΝΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Μέλος Δ.Σ. ΠΟΣΠΕΡΤ

ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στα Λεωφορεία των ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας "Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ"

ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΦΑΜΑΡ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, Μέλος ΔΣ Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Μέλος ΔΣ Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων στα ΕΛΠΕ

ΠΑΠΑΜΑΡΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, Αντιπρόεδρος ΠΕΤ - ΟΤΕ

ΠΑΠΑΝΙΚΗΤΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, Πρόεδρος Ένωσης Εργαζομένων ΕΡΤ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, Μέλος Επιτροπής Υγιεινής & Ασφάλειας Εργασίας ΕΛΤΑ (ΚΕΥΑΕ ΕΛΤΑ)

ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Μέλος Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Πάτρας

ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, Πρόεδρος Παν. Σωματείου ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΧΗΜ. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

ΠΑΠΟΓΛΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, Γεν. Γραμματέας στο Σύνδεσμο Προσωπικού Αστικών και Υπεραστικών Λεωφορείου Ν. ΗΜΑΘΕΙΑΣ

ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΠΑΣΥΜΗΤΕ ΕΡΤ

ΠΑΡΓΑΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, Μέλος ΔΣ Συλλόγου ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ ΚΑΙ Δ. ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΡΤ

ΠΑΣΣΑΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Α Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Εργαζομένων Δημοτικών Επιχειρήσεων στα Αστικά και Υπεραστικά ΚΤΕΛ Ν. Δωδεκανήσου

ΠΑΤΣΑΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΕΤΕ/ΔΕΗ

ΠΑΤΣΑΤΖΗ ΡΥΙΑ, Πρόεδρος του Σωματείου Εμπορίου και Υπηρεσιών Ροδόπης

ΠΑΤΣΙΑΒΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Μέλος ΕΝΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΑΥΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Ιωαννίνων

ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, Αντιπρόσωπος στο Συνέδριο της ΟΣΕΤΥΠ και στο Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου

ΠΕΘΕΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΕΤΕ/ΔΕΗ

ΠΕΠΟΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Πρόεδρος Σωματείο Συνταξιούχων ΕΛΤΑ

ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Μέλος ΔΣ Συλλόγου Δανειζομένου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα (ΣΥ.ΔΑ.Π.Τ.Τ.)

ΠΕΡΔΙΚΟΜΑΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, Γεν. Γραμματέας Συνδέσμου Εργαζομένων ΚΤΕΛ Κέρκυρας

ΠΙΛΑΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, Μέλος ΔΣ Πανελληνίου Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού Λεωφορείων

ΠΛΑΒΟΥΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΠΣΥΠΕΡΤ

ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΜΑΛΙΑ, Γεν. Γραμματέας ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΥΔΑΠ

ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, πρ. Μέλος ΔΣ ΠΟΕΕ-ΥΤΕ

ΠΟΛΥΖΟΓΩΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Γεν. Γραμματέας Σωματείου Μισθωτών Οδηγών Εισπρακτόρων/Σταθμαρχοελεγκτών Υπαλλήλων Λεωφορείων Αμαλιάδας

ΠΟΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Σ.Η.Ε.Κ.

ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛΑ, Μέλος ΔΣ, Δίκτυο Συνταξιούχων

ΠΡΑΠΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, Γενικός Γραμματέας Πανελληνίου Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού Λεωφορείων

ΠΡΑΣΛΕΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πρόεδρος Σωματείου Υπαλλήλων Οδηγών Φορτηγών Αυτοκινήτων πάσης φύσεως, Υπεραστικών και Τουριστικών Λεωφορείων και Επιβατηγών ΔΧ (Φ- ΑΓΟΡΑΙΑ) Ν. Σερρών

ΠΡΟΓΚΙΔΗ ΑΥΓΗ , Πρόεδρος Σωματείου Καθηγητών Χώρου

ΡΑΝΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Αντιπρόεδρος Συλλόγου ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕ & ΤΕ ΕΥΔΑΠ

ΡΑΝΤΙΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΥΔΑΠ, Οργανωτικός Γραμματέας ΟΜ.Ε ΕΥΔΑΠ, Μέλος Εκ. Επιτροπής ΟΜ.Ε ΕΥΔΑΠ

ΡΕΒΥΘΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Μουσικών Δήμου Αθηνών

ΡΙΖΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, Β' Αντιπρόεδρος Συνδικάτου Εργαζομένων Μεταφορών Περιφ. Ηπείρου & Ν. Κέρκυρας

ΡΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΑ, Ταμίας σωματείου εργαζομένων Ιασώ

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ , Πρόεδρος Σωματείου Τεχνικού Βοηθ. & Λοιπού Προσωπικού Εθνικής Λυρικής Σκηνής

ΡΟΥΝΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Αντιπρόεδρος ΠΑΣΥΠΑΤΕΚΑΛ ΕΡΤ

ΡΟΥΠΑΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Ταμίας Σωματείο Τεχνικών Απασχολούμενων σε Ζωντανές Οπτικοακουστικές Εκδηλώσεις

ΡΟΥΣΣΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ, Ταμίας Πανελληνίου Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού Λεωφορείων

ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΕΤΕ/ΔΕΗ

ΣΑΪΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ , Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καλλιτεχνικού Προσωπικού ΟΤΑ

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων Σκηνοθετών και Δ. Παραγωγών ΕΡΤ

ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Αντιπρόεδρος Σωματείου ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Κ΄ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΣΑΛΕΜΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, Πρόεδρος Ένωσης Υπαλληλικού Προσωπικού Αυτοκινήτων Ν. Εύβοιας

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΠΑΣΥΠΑΤΕΚΑΛΕΡΤ

ΣΑΜΟΪΛΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ, Γεν. Γραμματέας Εργατικού Κέντρου Κορίνθου

ΣΑΜΟΥΡΚΑΣΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ, Αναπλ. Γ. Γραμματέας Δ.Σ. Σ.Η.Ε.Κ.

ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Μέλος ΔΣ Σωματείο Εργαζομένων Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα Υμηττού

ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

ΣΑΡΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Γεν. Γραμματέας Συνδικάτου Επαγγελματιών Οδηγών Αυτοκινήτων Δ. Μακεδονίας

ΣΑΡΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, Αντιπρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Έτοιμου Σκυροδέματος Ν. Ηρακλείου

ΣΑΤΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πρόεδρος ΕΝΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΒΟΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης

ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ, Μέλος ΔΣ Συλλόγου ΕΝΕΡ ΔΕΠΑ

ΣΕΛΕΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Πρόεδρος Συλλόγου Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Βορείου Ελλάδος

ΣΕΡΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Πρόεδρος Σωματείου Ταχυδρομικών Ν. Κορινθίας

ΣΗΨΑ ΜΑΡΙΑ, Ταμίας Συλλόγου Εργαζομένων Icap Outsourcing Solutions

ΣΙΑΦΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΚΤΕΛ & Οδηγών Φορτηγών Αυτοκινήτων Ν. Πρέβεζας

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, Αντιπρόεδρος Συνδικάτου Επαγγελματιών Οδηγών Αυτοκινήτων Δ. Μακεδονίας

ΣΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ , Αντιπρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Οδηγών-Τεχνιτών ΕΛΤΑ

ΣΙΝΤΟΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Αναπλ. Γραμματέας Συνδικάτου Εργαζομένων Μεταφορών Περιφ. Ηπείρου & Ν. Κέρκυρας

ΣΚΑΛΙΔΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ, ΠΣΥΠΕΡΤ

ΣΚΕΠΕΤΖΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Μέλος Δ.Σ ΕΤΙΤΑ

ΣΚΟΔΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, Πρόεδρος Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδος

ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, Πρόεδρος Ένωσης Ηλεκτρολόγων Κορινθίας

ΣΜΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Ταμίας Σωματείου Εργαζομένων Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Ιωαννίνων

ΣΟΒΟΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, Ταμίας σωματείου εργαζομένων Παπαστράτος

ΣΟΡΟΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Ταμίας Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα προερχόμενων από την πρώην Εθνοdata

ΣΠΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας

ΣΠΕΤΣΙΕΡΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου

ΣΤΑΒΑΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Λάρισας

ΣΤΑΥΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Ταμίας Σωματείου Μισθωτών Οδηγών Εισπρακτόρων/Σταθμαρχοελεγκτών Υπαλλήλων Λεωφορείων Αμαλιάδας

ΣΤΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Ταμίας Συνδικάτου Εργαζόμενων στα Αστικά - Υπεραστικά ΚΤΕΛ ΚΡΗΤΗΣ

ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Μέλος ΔΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΣΕΟΑΣΘ)

ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων στην Alpha Bank προερχόμενων εκ της Ιονικής

ΣΤΕΦΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, Οργανωτικός Γραμματέας Σωματείου Προσωπικού Αστικών Συγκοινωνιών Θήβας «Ο ΕΡΜΗΣ ΣΠΑΛ»

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΙΜΩΝΑΣ , ΕΔΟΠ /ΔΕΗ

ΣΤΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΑΣΥΠΑΤΕΚΑΛ ΕΡΤ

ΣΥΓΓΕΝΙΩΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, Γεν. Γραμματέας Ένωσης Λυρικών Πρωταγωνιστών Ελλάδος

ΣΥΓΛΕΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, Μέλος Δ.Σ ΠΑΣΥΜΗΤΕΕΡΤ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, Γραμματέας Δημ. Σχέσεων ΠΟΣΠΕΡΤ / Γ.Γ ΠΣΥΠΕΡΤ

ΣΥΝΑΤΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, Πρόεδρος Σωματείου Ηλεκτρολόγων Ν. Ηρακλείου

ΤΑΡΤΩΡΑΣ ΘΩΜΑΣ, Μέλος ΔΣ Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών (ΟΣΜΕ)

ΤΖΕΛΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, Μέλος συνδικάτου ταχυδρόμων Π.Δ. Θεσσαλονίκης

ΤΟΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, Μέλος Δ.Σ. Σ.Η.Ε.Κ.

ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΕΤΕ/ΔΕΗ

ΤΟΣΚΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, Ταμίας Σωματείου Εργαζομένων ESTEE LAUDER

ΤΟΥΡΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ, Γ. Γραμματέας Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (ΟΣΜΕ)

ΤΡΑΚΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, Πρόεδρος ομοσπονδίας εργαζομένων καπνοβιομηχανιών Ελλάδας (ΟΕΚΕ) και Αντιπρόεδρος σωματείου εργαζομένων Παπαστράτος

ΤΡΑΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Πρόεδρος Συλλόγου Εργατοτεχνικού και Υπαλληλικού Προσωπικού Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας Η Ένωση

ΤΡΕΥΛΑΚΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ , Έφορος Συνδικάτου Εργαζόμενων στα Αστικά - Υπεραστικά ΚΤΕΛ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΡΙΑΛΩΝΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, Μέλος ΔΣ Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων ΕΡΜΗΣ

ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου

ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Μέλος ΔΣ, Σωματείο Συνταξιούχων ΟΣΕ

ΤΣΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Αντιπρόεδρος ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΥΔΑΠ

ΤΣΑΤΣΑΜΠΑ ΜΑΡΙΑ, Αναπλ. Ταμίας Σωματείου Εργαζομένων ESTEE LAUDER

ΤΣΕΒΡΕΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Μέλος ΔΣ Σωματείο Τεχνικών Απασχολούμενων σε Ζωντανές Οπτικοακουστικές Εκδηλώσεις

ΤΣΙΑΚΑΣ ΗΛΙΑΣ, Μέλος Δ.Σ. ΤΥΠΕΤ

ΤΣΙΓΑΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΕΤΕ/ΔΕΗ

ΤΣΙΛΙΓΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, Β' Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Εργαζομένων Δημοτικών Επιχειρήσεων στα Αστικά και Υπεραστικά ΚΤΕΛ Ν. Δωδεκανήσου

ΤΣΙΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ , Αντιπρόεδρος ΠΟΙΕ-ΦΣΕΚ

ΤΣΙΠΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Δ.Σ. Σ.Η.Ε.Κ.

ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΕΤΕ/ΔΕΗ

ΤΣΟΜΠΟΥ ΠΑΝΩΡΑΙΑ, Μέλος Εξελεγκτικής Επιτροπής - Δ.Σ. Σ.Η.Ε.Κ.

ΤΣΟΠΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, Συνταξιούχος Συνδικαλίστρια στο φάρμακο και καλλυντικό

ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Αναπλ. Ταμίας Σωματείου Προσωπικού Κίνησης Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Λάρισας

ΦΑΚΙΩΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Αντιπρόεδρος Σωματείου Μισθωτών Αυτοκινήτων Λευκάδας

ΦΕΛΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, Πρόεδρος Συλλόγου Μουσικών Σερρών

ΦΙΛΙΚΟΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Μέλος ΔΣ Σωματείου Τεχνικών Απασχολούμενων σε Ζωντανές Οπτικοακουστικές Εκδηλώσεις

ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Μέλος ΔΣ Σωματείου Μισθωτών Αυτοκινήτων Λευκάδας

ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ, Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων και Συνταξιούχων Ιονικής Τράπεζας

ΦΛΕΓΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Γεν. Γραμματέας ΕΝΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΦΛΩΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, Μέλος Επιτροπής Υγιεινής Ασφαλείας Εργαζομένων ΦΑΜΑΡ

ΦΛΩΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Ταμίας ΠΑΣΥΜΗΤΕΕΡΤ

ΦΡΑΓΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Αντιπρόεδρος Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ/Σωματείο Οδηγών ΟΣΥ - ΗΛΠΑΠ

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, Μέλος ΔΣ της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ)

ΦΡΙΓΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ , Πρόεδρος Ηλεκτρολόγων Ανελκυστήρων Βορ. Ελλάδας

ΦΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, Μέλος Δ.Σ. Σ.Η.Ε.Κ.

ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Αντιπρόεδρος Σωματείου Συνταξιούχων ΟΣΕ

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, Μέλος Ε.Ε. ΓΣΕΕ

ΧΑΛΒΑΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, Μέλος ΔΣ Σωματείου ΦΑΜΑΡ

ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων και Συνταξιούχων Ιονικής Τράπεζας

ΧΑΝΤΑΒΑΣ ΑΛΕΞΗΣ , Αναπλ. Γεν. Γραμματέας Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης

ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΞ ΜΙΧΑΛΗΣ, Μέλος ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων THE MART

ΧΑΡΩΝΙΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, Μέλος ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων THE MART

ΧΑΣΑΝΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, Μέλος ΔΣ Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας

ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, Γενικός Γραμματέας ΟΑΣΕ

ΧΑΤΖΗΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Μέλος ΔΣ Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ)

ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, Ταμίας Συνδικάτου Επαγγελματιών Οδηγών Αυτοκινήτων Δ. Μακεδονίας

ΧΑΤΖΙΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Τσιμέντων

ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ, Γεν. Γραμματέας Σωματείου Προσωπικού Κίνησης Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Λάρισας

ΧΗΡΑ ΜΑΡΙΑ, Υπεύθυνη Γραμματείας Υγιεινής και Ασφάλειας ,Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας - Μέλος ΔΣ Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού ΕΚΟ

ΧΟΥΤΖΟΥΜΗ ΔΑΝΑΗ, Μέλος ΔΣ σωματείου εργαζομένων Ναυπηγείων Σκαραμαγκά η ΤΡΙΑΙΝΑ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, Πρόεδρος Σωματείου Προσωπικού Αυτοκινήτων επαρχίας Θηβών "Ο ΕΡΜΗΣ" ΣΠΑΛ

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, Πρόεδρος Συλλόγου Δανειζομένου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα (ΣΥ.ΔΑ.Π.Τ.Τ.)

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, Πρόεδρος Συλλόγου ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕ ΚΑΙ ΤΕ ΕΥΔΑΠ

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Ταμίας Συνδέσμου Προσωπικού Αστικών Υπεραστικών Συγκοινωνιών Μεσσηνίας

ΧΡΥΣΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ, Μέλος Σωματείου Εργαζομένων ESTEE LAUDER

ΨΑΘΑΣ ΠΑΥΛΟΣ, Αντιπρόεδρος ΠΟΙΕ-ΦΣΕΚ

ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΚΤΕΛ Επαρχίας Λιβαδειάς

COON BRIAN, Μέλος Ε.Ε. - Σ.Τ.Α.Ζ.Ο.Ε.

KHALIL YOUSSEF, Μέλος ΔΣ Σωματείο Τεχνικών Απασχολούμενων σε Ζωντανές Οπτικοακουστικές Εκδηλώσεις