ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΦΑ - ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΠΑ

2019-05-30

Συνάδελφοι, 

Ενώ ο αγώνας των εργαζομένων μέσω εργολάβων στον Όμιλο ΔΕΠΑ συνεχίζεται για 10η ημέρα, οι εργοδότες - μαριονέτες επέλεξαν να συναντήσουν σήμερα για πρώτη φορά στην Ευελπίδων τους άγνωστους σε αυτούς εργαζομένους τους οποίους «διαθέτουν» στον πραγματικό εργοδότη ΔΕΠΑ επικαλούμενοι ζημία (στα κέρδη τους) και επαπειλούμενη καταστροφή για τις «επιχειρήσεις» τους εξαιτίας της απεργίας ! 

Με τον τρόπο αυτό επέλεξε η Διοίκηση της ΔΕΠΑ όχι μόνο να μην ικανοποιήσει τα αιτήματα των εργαζομένων αναγνωρίζοντάς τους ως μέρος του ανθρώπινου δυναμικού της, αλλά και να ρίξει ταφόπλακα σε οποιαδήποτε μελλοντική κινητοποίηση για τα ίδια πάγια και καίρια αιτήματα. Με τον τρόπο αυτό επέλεξε το Υπουργείο, αφού πρώτα πρόβαλε ως άλλοθι την πρόωρη προεκλογική περίοδο, αυτοαποκαλούμενο ως «Υπηρεσιακό Υπουργείο», χωρίς να έχουν ακόμη προκηρυχθεί κοινοβουλευτικές εκλογές, να μην τηρήσει υποσχέσεις και να μεταθέσει το πρόβλημα στους επόμενους, που απ' ό,τι φαίνεται εύχονται να μην είναι αυτοί οι ίδιοι. 

Κύριε Λ. δυστυχώς επιβεβαιώνεστε : «η χαμένη συναίνεση» είναι εδώ... Οι εργαζόμενοι μέσω εργολάβων στη ΔΕΠΑ έχουν κερδίσει με τον αγώνα τους το σεβασμό όλων μας, στεκόμαστε δίπλα τους σήμερα 30 Μαΐου 12:00 στην Ευελπίδων. 

Είστε ήδη νικητές.