ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΦΑ

Συνάδελφοι,

Την 21 Μαΐου 2019, εστάλη ηλεκτρονικό μήνυμα υπενθύμισης προς τον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή και βρισκόμαστε σε αναμονή ορισμού συνάντησης μαζί του, προκειμένου να ενημερωθούμε από τον ίδιο σε ό,τι μας αφορά.

Καλούμε τα μέλη να απέχουν και να μην επηρεάζονται από ανακριβείς πληροφορίες που, για ακόμη μία φορά, διαδίδονται σχετικά με αριθμούς, ημερομηνίες, καίριες θέσεις ή άλλα στοιχεία, δεδομένου ότι βέβαιη μπορεί να θεωρηθεί μόνο η ενημέρωση που γίνεται από τη Διοίκηση στο Σωματείο και από το Σωματείο στα μέλη.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι, έπειτα από εισήγηση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και σε συνέχεια παλαιότερων τριμερών συναντήσεων, δεχτήκαμε πρόσκληση σε συμφιλιωτική σύσκεψη στην οποία, ως είθισται, έχει προσκληθεί και η Διοίκηση του ΔΕΣΦΑ. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 07 Ιουνίου και ώρα 14:30 στο Υπουργείο Εργασίας, Σταδίου 29.

Για το Δ.Σ. του Π.Σ.Ε.Φ.Α.