ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΦΑ - ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΘΕΜΑ :ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Αγαπητοί /ες συνάδελφοι,

Σας καλούμε στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την Τρίτη 27/03/2018 και ώρα 13:30 στις αίθουσες πολλαπλών χρήσεων των κατά τόπους μονάδων (Κεντρικά αίθουσες 416-417-418-419 - Αμπελιά - Ν.Μεσήμβρια -Σιδηρόκαστρο - Ξάνθη).

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία με τη συμμετοχή των συναδέλφων του Πατήματος, Ρεβυθούσας και Σπαθοβουνίου και μέσω τηλεδιάσκεψης για τις εγκαταστάσεις της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, ώστε να συμμετάσχουν όλοι οι συνάδελφοι των περιφερειακών μονάδων, με αποκλειστικά θέματα:.

• Διοικητικός απολογισμός έτους 2017.

Ενημέρωση για τις μέχρι τώρα ενέργειες του Δ.Σ. - Επόμενες ενέργειες του ΔΣ. - Πρόγραμμα Δράσης 2018

• Οικονομικός απολογισμός έτους 2017 - Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής .
  • Προϋπολογισμός έτους 2018

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 28/03/2018 στους ίδιους χώρους, ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Πέμπτη 29/03/2018 στους ίδιους χώρους, ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα ψήφου θα έχουν τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη μέχρι 31-12-2017. Για τη μεταφορά των συναδέλφων του Πατήματος και Ρεβυθούσας θα διατεθεί πούλμαν.

Για το ΔΣ του ΠΣΕΦΑ