ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΦΑ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ 24.09.2019

2019-09-23

Συνάδελφοι,

Οι θέσεις του ΔΣ του ΠΣΕΦΑ ψηφισμένες από Γενικές Συνελεύσεις είναι ξεκάθαρες :

Απευθείας εργασιακή σχέση του συνόλου των εργολαβικών με την πραγματική εργοδότρια εταιρία ΔΕΣΦΑ Α.Ε.

 Αναγνώριση του συνόλου της προϋπηρεσίας στους εργολάβους ως πραγματικής υπηρεσίας στο ΔΕΣΦΑ και ένταξη σε μία κοινή ΕΣΣΕ επί ίσοις όροις χωρίς παραγράφους, εξαιρέσεις και διακρίσεις.

Μέχρι και σήμερα το ΔΣ έχει εκπροσωπήσει τα μέλη του Σωματείου και έχει υπερασπιστεί τις ανωτέρω βασικές θέσεις. Αυτό που διακυβεύεται με το πολυνομοσχέδιο, είναι η διάλυση των Σωματείων, η κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, το φακέλωμα των εργαζομένων, η ενίσχυση των προσωπικών συμφωνιών/γνωριμιών, η πολίτική και κομματική παρέμβαση, το ξεχρέωμα υποχρεώσεων, οι τηλεφωνικές ειδοποιήσεις για σύναψη ατομικής σύμβασης.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε καταφέρει να ενισχύσουμε την διαπραγματευτική ισχύ του ΠΣΕΦΑ κοινοποιώντας και διεκδικώντας ανοιχτά την κατάργηση της εργολαβοποίησης αναπτύσσοντας την ενότητα, την αλληλεγγύη μεταξύ μας και θέτοντας πάνω απ' όλα το..

Εμείς και όχι το Εγώ

Ζητάμε από τα μέλη μας στην όποια πρόταση, να λειτουργήσουν συλλογικά όπως κάναμε μέχρι σήμερα. Οι ατομικές διαπραγματεύσεις υπονομεύουν το Σωματείο, τους συναδέλφους, τον εαυτό μας και το μέλλον μας.

Αύριο θα στείλουμε το πραγματικό μήνυμα:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

Αύριο 24 Σεπτεμβρίου προσυγκέντρωση 08:00 στην Πύλη των Κεντρικών Γραφείων και

11:00 Πλ. Κλαυθμώνος ΟΛΟΙ με το πανό του ΠΣΕΦΑ

Για το Δ.Σ. του Π.Σ.Ε.Φ.Α.