ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Ο.Ε

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Την Τρίτη 18.6.2019 ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης εκπροσώπου των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΔΑ .Όλο το προηγούμενο 10ημερο που προηγήθηκε, δυστυχώς συγκεκριμένοι «συνάδελφοι» καλυπτόμενοι πίσωαπό τον μανδύα της Ένωσης Προσώπων της ΔΕΔΑ επιχείρησαν να εμποδίσουν αντιδημοκρατικά τησυγκεκριμένη διαδικασία επιχειρώντας να βλάψουν ακόμα και τους συναδέλφους τους πρώην εργολαβικούςπου είχαν μόλις ενταχθεί στο μόνιμο προσωπικό .

Κατατέθηκε Αίτηση Διαδικασίας Ασφαλιστικών Μέτρων από τον πρόεδρο της Ένωσης Προσώπων στη ΔΕΔΑόπου ζητείται να βγουν όλες οι αποφάσεις των ΔΣ της ΔΕΔΑ άκυρες από 13 Μαΐου 2019.Θυμίζουμε ότι αρχές Ιουνίου με απόφαση του ΔΣ της ΔΕΔΑ εντάχθηκαν στο μόνιμο προσωπικό της εταιρείας23 εργολαβικοί συνάδελφοι.

Και σαν να μην έφτανε η παραπάνω ενέργεια, ο συγκεκριμένος Διευθυντής σύμφωνα με την Καταγγελία στις14.6.2019 του Σωματείου μέλους μας ΣΕΦΑ-ΔΕΠΑ, επιτέθηκε βίαια σε συναδέλφισσα με στόχο να επιβάλλειτην τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς.

Ως ΠΟΕ κάνουμε ξεκάθαρο και επαναλαμβάνουμε την θέση μας, ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε συμπεριφορές ούτε τρομοκρατίας, ούτε επιστροφής στο παρελθόν, όπου μικρή μερίδα διευθυντών συντηρούντο απαράδεκτο καθεστώς της εργολαβοποίησης.

Δηλώνουμε ότι στηρίζουμε τα μέλη και το Σωματείο ΣΕΦΑ - ΔΕΠΑ, στηρίζουμε τις αποφάσεις του ΔΣ της ΔΕΔΑμε τις οποίες μονιμοποιήθηκαν 23 πρώην εργολαβικοί συνάδελφοι όπως και οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες είναι προς αυτή την κατεύθυνση.