Ταξικά Σωματεία που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Δυτικής Αττικής από κοινού με μαζικούς φορείς της περιοχής προχώρησαν σήμερα σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο».

Η ΠΕΝΕΝ χαιρετίζει την καθολική συμμετοχή των Ναυτεργατών στην 3ήμερη Πανελλαδική απεργία η οποία αποτελεί σημαντικό σταθμό (μέσα στην πανδημία) και για το υπόλοιπο εργατικό και συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας μας.

Ο σύλλογος εργαζόμενων στο ΑΟΝΑ Άγιος Σάββας, πραγματοποίησε μαζική κινητοποίηση την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου με την στήριξη και συμμετοχή της ΠΟΕΔΗΝ, της ΟΕΝΓΕ, της ΕΙΝΑΠ και της ΑΔΕΔΥ ενάντια στην δίωξη - απόλυση του προέδρου του συλλόγου Κώστα Καταρχιά. Η κινητοποίηση ήταν απόλυτα πετυχημένη. Ολόκληρα τμήματα έκλεισαν και συμμετείχαν στην...

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας συμπαραστέκεται στον αγώνα που δίνουν τα σωματεία και οι εργαζόμενοι στον κλάδο του Φαρμάκου ενάντια στην έλλειψη μέτρων προστασίας στους χώρους παραγωγής και διακίνησης φαρμάκου για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όταν σε μια σειρά χώρους παρά τα αυστηρά πρωτόκολλα για την παραγωγή φαρμάκων παρουσιάστηκαν αυξημένα...

Το ΕΚΑ δηλώνει ένα ισχυρό Όχι στο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο. Με καταστολή και Αστυνομία μέσα στις Σχολές δεν γίνεται παιδεία.