Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας καταδικάζει απερίφραστα την συνδικαλιστική δίωξη εργαζόμενου (από το 1995) στο εργοστάσιο των Ε.Α.Σ. Υμηττού. O συνάδελφος είναι Γραμματέας στο Δ.Σ. του Συμβουλίου Εργαζομένων στο συγκρότημα του εργοστασίου στον Υμηττό.

Πάρτε πίσω την απαράδεχτη απόφαση για μετατροπή του Θριάσιου Νοσοκομείου σε Νοσοκομείο μίας νόσου

Καταγγέλλουμε τη συνδικαλιστική δίωξη του εκλεγμένου συναδέλφου, ταμία του ΣΕΦΑ-ΔΕΠΑ, στον οποίο ζητήθηκε από τον εργολάβο με παρέμβαση της ΔΕΠΑ η απομάκρυνση του από το χώρο εργασίας.

Το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στου μαχόμενους ιατρούς, νοσηλευτές και τεχνικούς του Θριασίου Νοσοκομείου, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες καλούνται να δώσουν μια μάχη άνευ προηγουμένου. Στηρίζουμε τη Στάση Εργασίας που προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν.Ε. Θριάσιο, την Παρασκευή 12 Μάρτη 11 π.μ. - 3 μ.μ. και τη...

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας εκφράζει την συμπαράστασή του στους συναδέλφους εργαζόμενους των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων Υμηττού, που με ανοιχτή επιστολή τους εκφράζουν την αγωνία τους για το μέλλον του εργοστασίου Υμηττού των Ε.Α.Σ. και τι συνέπειες θα έχει αυτό στην παραγωγή αμυντικού υλικού.