ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 


Στα πλαίσια της εκστρατείας του Υπουργείου Υγείας «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» και σύμφωνα με τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης της περαιτέρω διάδοσης του κορωνοϊού, η Ομοσπονδία μας το επόμενο διάστημα θα λειτουργεί από 09.00 πμ έως 15.00 μμ με το ελάχιστο προσωπικό.

Το 2019 είναι η χρονιά που σηματοδότησε την επιστροφή των μαζικών κινημάτων. Από την Αλγερία, τη Χιλή, την Καταλονία, τη Βολιβία μέχρι το Χονγκ-Κονγκ, το Λίβανο και το Ιράκ, τις απεργίες διαρκείας στη Γαλλία, οι εξεγέρσεις μπαίνουν ξανά στην ημερήσια διάταξη. Μέσα σε αυτά τα κινήματα οι γυναίκες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα, δείχνοντας με...

Συνάδελφοι, πριν από τρία χρόνια είχατε αναταποκριθεί στο κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση ενός νέου παιδιού του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος συναδέλφου που έδινε μάχη με τον καρκίνο. Δυστυχώς η ασθένεια επέστρεψε και ο 26χρονος πλέον έχει ξανά ανάγκη από τη βοήθεια όλων μας.

Μετά τη συνάντησή του ΔΣ ΠΣΕΦΑ με τη Διοίκηση την 11 Φεβρουαρίου, θα θέλαμε να κάνουμε μια σύντομη σύνοψη των ζητημάτων που τέθηκαν και των απαντήσεων που λάβαμε:

Η κυβέρνηση αμέσως με την ανάληψη των καθηκόντων της φρόντισε να διαψεύσει στην πράξη της προεκλογικές της εξαγγελίες με μια σειρά μέτρων σε βάρος των εργασιακών, συνδικαλιστικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων .