ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 


Πέρασαν 46 χρόνια από εκείνη την ημέρα που πλήθος φοιτητών κλειδώθηκε στο Πολυτεχνείο και φώναζε ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Πέρασαν 46 χρόνια και σήμερα το αίτημα για εργασία είναι το ίδιο επίκαιρο. Σήμερα, που τα εργατικά δικαιώματα έχουν καταστρατηγηθεί, που ολοένα και περισσότερος κόσμος ζει την βία της ανεργίας, που βιώνει την αβεβαιότητα των...

Ακόμη και στο χώρο της υγείας οι ελαστικής μορφής σχέσεις εργασίας δε λείπουν. Τα τελευταία χρόνια στο Α.Ο.Ν.Α. «Αγ. Σάββας» απασχολούνται επικουρικοί γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων εκ των οποίων οι 6, ανάμεσά τους και ο Πρόεδρος του Σωματείου, Κώστας Καταραχιάς, κινδυνεύουν με μη ανανέωση της σύμβασής τους που λήγει σε δύο μήνες.

Στην πρώτη συνάντηση του ΔΣ του ΠΣΕΦΑ με τη νέα Διοίκηση, με ανακούφιση ακούσαμε για αδυναμία των νέων μετόχων να κατανοήσουν το παράξενο εργασιακό καθεστώς, που επικρατούσε στον Διαχειριστή, και ότι σκοπός τους ήταν να το διορθώσουν, αν όχι εξολοκλήρου, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό. Αλλά κυρίως ακούσαμε για διαφάνεια. Διαφάνεια στην επικοινωνία...

Αριθ.πρωτ. 9667 Αθήνα 19/9/2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Με απόφαση του Έκτακτου ΔΣ της ΠΟΕ στις 18/9/2019 αποφασίστηκε 24ωρη Γενική Απεργία στις Εταιρείες του Κλάδου την Τρίτη 24/9/2019 από ώρα 07:00 έως Τετάρτη 25.9.2019 και ώρα 6:59.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργαζομένων στο Φυσικό Αέριο εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στον αγώνα των δανειζομένων εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, που έχουν κηρύξει στάση εργασίας για αύριο Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, από 08:00 έως 11:00 διεκδικώντας :

Την κήρυξη εικοσιτετράωρης απεργίας την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου ενάντια στο νέο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, καθώς και τη διοργάνωση συγκέντρωσης την ημέρα της απεργίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11:00, αποφάσισε ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας (ΕΚΑ).